Indeling

Villa van Staden

 

Onze villa is strak, modern en luxe ingericht. Het is van alle denkbare gemakken voorzien en er is niet bezuinigd op de inrichting.

Parterre

Begane grond

De begane grond heeft een woonkamer met open haard, een eetkeuken, een derde slaapkamer en de tweede badkamer met toilet. De woonkamer en de eetkeuken grenzen aan de tuin.

De woonkamer is voorzien van een smart breedbeeld TV en een DVD speler. Met de aangesloten Chromecast kunt u ZiggoGo, Digitenne etc., maar ook films streamen. Ook de twee grote slaapkamers hebben een (smart) TV met Chromecasts.

Er liggen een aantal Dvd's, maar verwachten dat onze gasten eerder voor de zon, het zwembad en de prachtige uitzichten zullen kiezen.

Verdieping

Verdieping

Onze villa ligt tegen een glooiing, waardoor de entree op de eerste verdieping is. Je komt binnen op de eerste verdieping waar zich twee slaapkamers bevinden. Daarnaast is er een badkamer met douche en toilet op de verdieping. Alle slaapkamers hebben een terras met een geweldig uitzicht over de zee. Een centrale hal geeft toegang tot de slaapkamers en de badkamer.

Een deel van het buitenterras is overdekt en er staat een ligbed, Griekse stoeltjes en tafeltje. Een heerlijk plekje met een geweldig mooi uitzicht wat de gelegenheid geeft om ook even in de schaduw te zitten als het zonnetje te warm wordt.

Top Down

Buiten

Buiten is de oprit te vinden met genoeg ruimte voor meerdere auto's, een groot zwembad van ca. 8x5 meter en zijn er verschillende natuurstenen terrassen. Ook is er een tuinset om lekker te chillen met een glaasje wijn en van de zonsondergang te genieten. Het zwembad is onverwarmd en in het seizoen rond de 30 graden. Buiten het seizoen (met name in het vroege voorjaar) is het water uiteraard koeler.

Villa van Staden

Onze villa is rustig gelegen en ligt op een glooiing op slechts enkele minuten lopen van zee. De dichtstbijzijnde vissersdorpjes zijn Finikounda (3 autominuten) en Methoni (8 autominuten). De villa heeft een geweldig panoramisch uitzicht over zee en is zeer compleet en luxe ingericht. Natuurlijk ontbreekt ook een zwembad niet.