Ligging

Voorzijde villa

De streek Messinia, waarin onze villa staat, beslaat het meest zuidwestelijke deel van de Peloponnesos. Het milde klimaat en de vele zonuren zorgen voor een uiterst vruchtbaar landschap. Bomen en planten bloeien hier uitbundig. Uitgestrekte zandstranden en rotsachtige kusten wisselen elkaar af. Samen met het bergachtige achterland, wat veel overeenkomsten heeft met Toscane met zijn beeldbepalende cipressen, zorgen zij voor een schitterend stukje paradijs op aarde! De schilderachtige dorpjes, en niet te vergeten hun bewoners, maken de ontspannen rustieke sfeer compleet.

Onze villa staat middenin een gebied dat onderdeel uitmaakt van Natura 2000, een Europees netwerk van beschermde natuurgebieden op het grondgebied van de lidstaten van de Europese Unie en vormt het middelpunt van het beleid van de EU voor behoud en herstel van biodiversiteit. 


Villa van Staden

Onze villa is rustig gelegen en ligt op een glooiing op slechts enkele minuten lopen van zee. De dichtstbijzijnde vissersdorpjes zijn Finikounda (3 autominuten) en Methoni (8 autominuten). De villa heeft een geweldig panoramisch uitzicht over zee en is zeer compleet en luxe ingericht. Natuurlijk ontbreekt ook een zwembad niet.