Golf

van staden family

 

Golfen in Griekenland heeft nog niet de snelle groei gekend als in veel andere landen. Er zijn daarom in Griekenland niet veel golfbanen. Het goede nieuws echter is dat op korte afstand van onze villa er twee prachtige banen liggen. Beide banen zijn fantastisch om te spelen met prachtig uitzicht op de baai van Navarino. De clubhuizen zijn super mooi en hebben alle faciliteiten om jezelf op te frissen en een hapje en drankje te doen. Persoonlijk skippen wij dat laatste meestal en gaan dan naar een klein dorpje om daar een terrasje op te zoeken.

Op de grote foto hierboven onze dochter Naomi en de kleine foto beneden Edwin.

Zwembad bij avond

De Dunes Course

De par-71, 6.018 m The Dunes is door Bernhard Langer en EGD ontworpen. Deze golfbaan biedt een spectaculair uitzicht op de zee en heeft linksachtige kenmerken in de delen die het dichtst bij de zee liggen, terwijl u zich af en toe waant in olijf- en fruitgaarden. 


Zwembad bij avond

De Bay Course

De par-70, 5,422m, door Robert Trent Jones Jr ontworpen The Bay Course kijkt uit over de historische baai van Navarino. De baan slingert door drie verschillende omgevingen - zee, canyon en bossaches – en biedt opvallende contrasten.

Nieuwe banen Navarino Hills

Ryder Cup legende José María Olazábal heeft twee nieuwe banen ontworpen die hoog boven de kustlijn liggen met ook weer een prachtig uitzicht over zee.

Deze twee banen die gelijktijdig worden aangelegd kunnen naar verwachting in 2021 al worden bespeeld. Hiermee komt het aantal banen binnen een radius van 13 kilometer op 4 en allen op korte afstand van onze villa.

PS: wij hebben in onze villa een eigen golftas staan. Gebruik hiervan kan na overleg.

Villa van Staden

Onze villa is rustig gelegen en ligt op een glooiing op slechts enkele minuten lopen van zee. De dichtstbijzijnde vissersdorpjes zijn Finikounda (3 autominuten) en Methoni (8 autominuten). De villa heeft een geweldig panoramisch uitzicht over zee en is zeer compleet en luxe ingericht. Natuurlijk ontbreekt ook een zwembad niet.