Onze villa huren?

Keuken

 

Onze villa is strak, modern en luxe ingericht. Het is van alle denkbare gemakken voorzien en er is niet bezuinigd op de inrichting.

Wij vragen uw begrip dat wij ervoor hebben gekozen om, mede gezien de voorkeur van de meeste van onze gasten, in onze villa niet te roken en geen huisdieren mee te nemen.

Huurprijzen

Periode A Periode B Periode C
Jan 1 - Mrt 31 Apr 1 - Mei 31 Jun 1 - Sep 30
Nov 1 - Dec 31 Okt 1 - Okt 31  
Prijzen per week
€ 1.000 € 1.300 € 1.650

Al een datum voor uw vakantie in gedachten?

Wij hebben meestal nog verschillende beschikbare periodes.

Stuur ons gerust een e-mailtje om te checken of uw favoriete datum nog beschikbaar is.

Over onze tarieven

  • De prijzen gelden voor de villa, ongeacht het aantal personen (maximaal 6 personen). Onze villa wordt per week verhuurd tenzij vooraf anders overeengekomen. In tegenstelling tot hotels, waar de gasten hun kamer in de ochtend dienen te verlaten en nieuwe gasten pas later in de middag hun kamer kunnen betrekken, laten wij graag onze gasten zelf bepalen wat het beste tijdstip is om onze villa te betrekken en te verlaten. Daardoor kunnen wij aankomst- en vertrekdagen niet aan andere gasten verhuren. Als gevolg daarvan berekenen wij onze huurprijzen niet per nacht maar per dag inclusief de aankomst- en vertrekdag.
  • Wij geven korting wanneer de villa voor een periode langer dan drie weken wordt gehuurd.
  • Voor de eindschoonmaak wordt € 100,- in rekening gebracht. De waarborgsom is €350,- en wordt bij geen schade na de verhuurperiode terug betaald.
  • De aanbetaling is 50% van de totale huursom bij de definitieve reservering en de overige 50% vier weken voor aankomst.  

Villa van Staden

Onze villa is rustig gelegen en ligt op een glooiing op slechts enkele minuten lopen van zee. De dichtstbijzijnde vissersdorpjes zijn Finikounda (3 autominuten) en Methoni (8 autominuten). De villa heeft een geweldig panoramisch uitzicht over zee en is zeer compleet en luxe ingericht. Natuurlijk ontbreekt ook een zwembad niet.